Ik heb samen met mij vrouw een gebidsreiniging gehad door mevrouw Abali-Lahtal. Dit heeft ze welliswaar meer dan goed gedaan en neemt vooral de tijd. Dit is echt een goede mondhygienste en we hebben ons daar gelijk ingeschreven. Top! Gr Wouter & Chantal

W. Vermeij

Op verzoek van collega ben ik langs Mondhygiënisteprak Mond-Time gegaan. Ik heb een goede mondreiniging gehad en advies hoe nu verder. Kortom: Uitstekend!

R. Verbaan

Professionele behandeling gehad
tevreden naar huis gegaan.
Het is nu 2 weekjes geleden en ik zie mijn tandvlees voorruit gaan!!! gelijk een nieuwe afspraak gemaakt waar ik naar uit kijk!!

Ida

Wat een leuke uitstraling heeft je site. Heel professioneel, transparant en uitnodigend! Keep up the good work. Groet, Aschna (van de regiobijeenkomst).

Aschna

Professioneel en service gericht!!

Mark

Doorverwezen door mijn tandarts naar mondtime. Tandvlees behandeling gehad bij mondtime. Alles werd stapsgewijs uitgelegd en dat vond ik erg fijn. De behandelingen gingen ook prima. Er wordt veel tijd aan uitleg en voelde echt op me gemak. Bedankt en zal je zeker aanraden bij familie en vrienden.

Saskia

Vandaag allebein oor een gebitsreiniging langs geweest. De behandeling wa heel relaxed en er wordt tijd genomen om uit te leggen wat de aanpak is en wat de evt. vervolgstappen zijn. Helemaal blij allebei! Dit was een hoede zet geweest. Je wordt op je gemak gesteldab, vriendelijke ontvangst, mooie frisse praktijk. Dit is echt een aanrader voor als je een kundige mondhygienste zoekt.

Hetty&Paul

Op een deskundige en professionele wijze gaat Chaima “mondhygiëniste” te werk. Ze stelt je gerust en geeft stap voor stap uitleg over de behandeling(en). Ik heb na lange tijd zoeken eindelijk een mondhygiëniste gevonden bij wie ik me prettig voel en die deskundig en secuur is. Ook geeft de mondhygiëniste goede adviezen. Ik ben erg tevreden en raad iedereen deze mondhygiëniste aan.

Samira

Bij mijn vorige mondhygienste in Voorburg was ik ontevreden en kreeg elke keer een andere mondhygienste die de taal niet beheerst en voelde me een nummertje. Toen ben ik maar opzoek gegaan naar een andere Praktijk in Voorburg en ben terecht gekomen bij Mond-Time. In 1 woord… Top!. De mondhygienste is vriendelijk, deskundig en geeft je echt de tijd.. Tevens is het een mooie praktijk wat hygiene uitstraalt Tot over 4 maanden weer en success met alles. MVG, Debbie

Absoluut een top mondhygienste