Wilt u uw tanden bleken bij Mond-Time?

Wilt u uw tanden bleken bij Mond-Time?

Meer zelfvertrouwen dankzij een wittere glimlach

Misschien heb je een sollicitatie, of geef je een grote presentatie. Of misschien ga je een andere mijlpaal bereiken en wil je er op je best uitzien. Wat de reden ook is, je tanden bleken is een makkelijke manier om je zelfvertrouwen een boost te geven. Weten dat je glimlach straalt, maakt dat je meer wilt glimlachen. En wanneer je glimlacht, lacht de wereld je toe.

Als je je glimlach serieus neemt, laat je je tanden professioneel bleken

Hoe kun je je tanden laten bleken? Wat is een veilige, snelle en betaalbare manier? Vraag je tandheelkundige naar de beste manier om je tanden te bleken. De tandheelkundige weet meer over jouw persoonlijke mondgezondheid en kan je het beste adviseren. De tandheelkundige heeft toegang tot de krachtigste professionele en veilige bleekproducten en heeft de expertise om de meest geavanceerde technologie te gebruiken en zo veiligheid en comfort te garanderen.

Maak kennis met de nieuwe Philips Zoom WhiteSpeed Professioneel bleken in de praktijk

Met instelbare settings en geavanceerde LED-technologie garandeert de Philips Zoom WhiteSpeed maximaal resultaat in een minimaal tijdsbestek. De lichtintensiteit van de Philips Zoom WhiteSpeed is volledig instelbaar, om de behandeling voor iedere individuele patiënt zo comfortabel mogelijk te maken. Ervaar de Philips Zoom WhiteSpeed zelf en laat je verbazen door het resultaat!

Voor meer informatie over de kosten of behandelingen kun u bellen naar 070-387 12

Wilt u uw tanden bleken bij Mond-Time?

  Deskundig

Gratis parkeren

Goed toegankelijk met het OV

  Rolstoelvriendelijk

Volg ons op Social media

Contactgegevens
Koningin Julianalaan 182
2274 JP Voorburg
Tel: 070-3871230
Email: info@mond-time.nl