Tandartspraktijk Mond-Time

Tandartspratijk Mond-Time hecht veel belang aan de kwaliteit van de behandelingen en service richting de patienten.
Wij voeren alle behandelingen uit met de grootste zorg. Daarom werken we alleen met deskundige medewerkers die zich regelmatig bij – en nascholen. Maar dat niet alleen: we zorgen ervoor dat onze praktijk schoon en hygiënisch is, dat we onze afspraken nakomen en dat u zich op uw gemakvoelt. In onze praktijk beschikken wij over de meest moderne apparatuur, waarmee ons team van bekwame en enthousiaste medewerkers hoogwaardige tandheelkundige zorg biedt.

De Mondhygiënist

Mondhygiënist, een begrip binnen de tandheelkunde die erg belangrijk is voor de gezondheid van onze tanden. De mondhygiënist geeft u advies over hoe u het beste uw tanden kunt verzorgen, hoe u moet poetsen en helpt u waar nodig tandplak en tandsteen te verwijderen. Maar de mondhygiënist is er ook voor een gebitsreiniging, om ontstoken tandvlees te behandelen en om advies te geven wat te doen tegen slechte adem. Op de pagina ‘Wat doet een mondhygiënist’ lees je meer over de belangrijke rol van de mondhygiënist.

Kwaliteitsregister voor mondhygiënisten

Het KRM is het kwaliteitsregister voor mondhygiënisten. Zij controleren iedere mondhygiënist op vakbekwaam handelen en of de mondhygiënist zijn of haar werk wel goed uitvoert. Mond-Time is ook aangesloten bij het KRM, zo weet u dat u bij Mondhygiënistpraktijk Mond-Time goed zit. Lees meer over het KRM.

Foto’s van Tandartspratijk Mond-Time

Wilt u weten hoe onze tandartspratijk eruit ziet? We hebben een aantal foto’s gemaakt van onze tandartspraktijk in Voorburg zodat u via internet al even kunt zien waar wij werken. Zo bent u tevens al een klein beetje bekend met onze praktijk en zien wij u graag in onze praktijk!

Huisregels Tandartspratijk Mond-Time

Om ervoor te zorgen dat iedere afspraak zo soepel en zo comfortabel mogelijk verloopt hebben we een aantal huisregels opgesteld. Deze huisregels geldt voor iedere patiënt en zorgen ervoor dat onze praktijk zo efficiënt mogelijk te werk kan gaan.